man pouring drink

In deze bars in Amsterdam drink je de lekkerste cocktails

Ga je voor een lekkere Pornstar Martini? Of toch liever een Long Island Ice Tea? Je drinkt ze in deze cocktails in deze bars in Amsterdam.

Amsterdam staat bekend om zijn bruisende uitgaansscene en biedt een breed scala aan cocktailbars voor liefhebbers van heerlijke drankjes. Hier zijn enkele van de leukste cocktailbars in de stad waar je kunt genieten van creatieve cocktails en een geweldige sfeer:

Tales & Spirits
Adres: Lijnbaanssteeg 5-7, 1012 TE Amsterdam

Tales & Spirits is een bekroonde cocktailbar met een unieke en speelse benadering van mixologie. Ze bieden een uitgebreide cocktailkaart met zowel klassieke als eigentijdse creaties. De sfeer is gezellig en gastvrij, en het deskundige personeel weet altijd de juiste suggesties te doen.

Door 74
Adres: Reguliersdwarsstraat 74, 1017 BN Amsterdam

Door 74 is een verborgen parel in het hart van Amsterdam in de Reguliersdwarsstraat. Deze cocktailbar is alleen bereikbaar via een geheime deur, wat bijdraagt aan de mysterieuze sfeer. Ze hebben een roterende cocktailkaart en bieden persoonlijke aandacht voor elke gast. Het is aan te raden om te reserveren, aangezien de ruimte beperkt is. Door 74 werd gestart door Philip Duff en Sergej Fokke en kort daarna door Venuez Magazine uitgeroepen tot Best Cocktailbar 2009. Bartender Timo Janse werd in 2010 bij de Bols Around The World uitverkozen tot ’s werelds beste cocktailshaker.

Vesper Bar
Adres: Vinkenstraat 57, 1013 JM Amsterdam

Vesper Bar is vernoemd naar de iconische cocktail uit James Bond en biedt een mix van klassieke en op maat gemaakte cocktails. De bar heeft een stijlvolle inrichting en een ontspannen sfeer. Het is een geweldige plek om te genieten van een cocktail in de trendy Jordaan-wijk.

Hiding in Plain Sight (HPS)
Adres: Rapenburg 18, 1011 TV Amsterdam

Hiding in Plain Sight is een intieme cocktailbar met een gezellige ambiance. Het ervaren personeel neemt mixologie serieus en serveert ambachtelijke cocktails Amsterdam met de nadruk op seizoensgebonden ingrediënten en creativiteit. Reserveren is vaak noodzakelijk vanwege de beperkte ruimte.

The Butcher Social Club
Adres: Albert Cuypstraat 129, 1072 CS Amsterdam

The Butcher Social Club is niet alleen een bar, maar ook een hippe burgerbar. Naast smakelijke hamburgers bieden ze ook een indrukwekkende cocktailkaart. Het is een geweldige plek om te genieten van cocktails en lekker eten in een trendy omgeving.

Tunes Bar at the Conservatorium Hotel
Adres: Van Baerlestraat 27, 1071 AN Amsterdam

Tunes Bar, gelegen in het prachtige Conservatorium Hotel, is een elegante cocktailbar met een uitgebreide selectie van premium cocktails. De stijlvolle inrichting en live muziek dragen bij aan de luxe sfeer, waardoor dit de ideale plek is voor een avondje uit.

Dit zijn slechts enkele van de vele geweldige cocktailbars in Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar een chique cocktailervaring of een gezellige cocktails Amsterdam, de stad heeft voor elk wat wils. Vergeet niet te genieten, maar drink met mate!

Uitgegeten? Uitgedronken? Duik dan een casino in Nederland in!

Foto: Pixabay