giraffe in close up photography during daytime

Ga op wildlife-avontuur in de Beekse Bergen

Welkom avonturiers! In het hart van Nederland wacht een exotische schat op ontdekkingsreizigers zoals jij: de Beekse Bergen. Dit ongerepte stukje natuur biedt een unieke safari-ervaring en is de thuisbasis van een overvloed aan wilde dieren. Ben je klaar voor een avontuurlijke reis door de Nederlandse savanne? Lees dan snel verder!

De magie van de Beekse Bergen

Gelegen tussen Tilburg en Hilvarenbeek, vormen de Beekse Bergen het grootste wildlifepark van de Benelux. De magie begint zodra je de poorten binnengaat en jezelf onderdompelt in de natuurlijke pracht van dit adembenemende park.

Safari in eigen land

Wist je dat je op safari kunt gaan zonder Nederland te verlaten? De Beekse Bergen biedt een unieke kans om wilde dieren te observeren in een omgeving die lijkt op hun natuurlijke habitat. Met de auto of de bus kun je door het park rijden en de ‘Big Five’ van dichtbij bewonderen: leeuwen, olifanten, neushoorns, buffels en luipaarden.

Beleef de natuur te voet

Voor de avonturiers die graag hun benen strekken, biedt de Beekse Bergen ook wandelsafari’s. Slenter langs sierlijke giraffen, bewonder de majestueuze gorilla’s en kom oog in oog te staan met nieuwsgierige zebra’s. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Vakantie in de Beekse Bergen

Wil je het avontuur verlengen? De Beekse Bergen biedt verschillende accommodatiemogelijkheden, waaronder luxe lodges en knusse kampeerplekken. Wakker worden met het geluid van brullende leeuwen in de verte is een ervaring die je nergens anders zult vinden.

Praktische informatie

Voor degenen die hun reis plannen, is het handig om te weten dat de Beekse Bergen gemakkelijk bereikbaar zijn met de auto en het openbaar vervoer. Het park is het hele jaar door geopend en biedt verschillende ticketopties, inclusief arrangementen voor groepen en families.

De Beekse Bergen is niet zomaar een dierenpark; het is een reis naar een andere wereld, een ontmoeting met wilde schoonheid in het hart van Nederland. Of je nu op zoek bent naar een spannende dagtocht of een ontspannen vakantie, de Beekse Bergen heeft voor elk wat wils. Dus, trek je avonturenhoed aan en ga mee op een reis naar de Nederlandse savanne!

Zorg ervoor dat je je tickets op voorhand reserveert en vergeet niet je camera mee te nemen om deze onvergetelijke momenten vast te leggen! De Beekse Bergen wacht op je – laat het avontuur beginnen!